logo

B.O.212


Bedalarm voor onder het matras standaard

Het bedalarm voor onder het matras is bedoeld voor situaties waarbij het valgevaar zeer groot is. Het bedalarm kan zo worden afgesteld dat het alarm afgaat voordat de persoon daadwerkelijk uit bed is. Het bedalarm is voorzien van een stelknop waarmee een vertraging ingesteld kan worden zodat vals alarm voorkomen kan worden. Het bedalarm dient ter hoogte van de schouders of heupen onder het matras te worden gelegd. Het snoer van het bedalarm wordt aan de zusteroproep gekoppeld.
B.O.233

Bedalarm voor onder het matras akoestisch

Het bedalarm voor onder het matras akoestisch is speciaal voor een omgeving waar geen zusteroproep aanwezig is. Er is dan een akoestisch kastje aangesloten. Deze kan eventueel met behulp van een verlengsnoer in een ander ruimte worden geplaatst. Verder is deze gelijk aan het bedalarm standaard.

B.O.233R

Bedalarm voor onder het matras draadloos

Het draadloze bedalarm voor onder het matras is speciaal voor een omgeving waar geen zusteroproep systeem en de afstand naar een ander ruimte te groot is om met behulp van een verlengsnoer te overbruggen. Het maximale bereik van dit systeem is 30m afhankelijk van de omgeving waarin het wordt gebruikt.

Dit artikel is beperkt leverbaar. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.
 


    EBM-Wijchen
    Tel : 024-6420202


    CE

 


    Trash