logo

B.112


Bedalarm voor op het matras standaard


Het bedalarm voor op het matras is bedoeld voor situaties waarbij het valgevaar zeer groot is, en waar gebruik wordt gemaakt van een waterbed of een wisseldruk matras. In deze situaties werkt het bedalarm voor onder het matras niet. Het bedalarm voor op het matras heeft dezelfde instel- mogelijkheden als het bedalarm voor onder het matras. Het bed alarm kan zo worden afgesteld dat het alarm afgaat voordat de persoon daadwerkelijk uit bed is. Het bedalarm is voorzien van een stelknop waarmee een vertraging ingesteld kan worden zodat vals alarm voorkomen kan worden. Het bedalarm dient ter hoogte van de schouders of heupen onder het matras te worden gelegd. Het snoer van het bedalarm wordt aan de zusteroproep gekoppeld.B.133

Bedalarm voor op het matras akoestisch

Het bedalarm voor op het matras akoestisch is speciaal voor een omgeving waar geen zusteroproep aanwezig is. Er is dan een akoestisch kastje aangesloten. Deze kan eventueel met behulp van een verlengsnoer in een ander ruimte worden geplaatst. Verder is deze gelijk aan het bedalarm standaard.

B.133R

Bedalarm voor op het matras draadloos
Het draadloze bedalarm voor op het matras is speciaal voor een omgeving waar geen zusteroproep systeem en de afstand naar een ander ruimte te groot is om met behulp van een verlengsnoer te overbruggen. Het maximale bereik van dit systeem is 30m afhankelijk van de omgeving waarin het wordt gebruikt.

Dit artikel is beperkt leverbaar. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.
 


    EBM-Wijchen
    Tel : 024-6420202


    CE

 


    Trash