logo

S.36


Stoelmat alarm


Het standaard stoelmat alarm kan in vrijwel elke stoel worden geplaatst. De sensormat wordt geplaatst op de zitting van de stoel, onder de stuit. Het elektronisch kastje kan bevestigd worden aan de achterkant van de (rol)stoel. Wanneer de bewoner/patiënt opstaat, en dus de druk op de sensormat verminderd of verdwijnt,  zal na ongeveer 3 seconden (de vertraging om vals alarm te voorkomen is instelbaar) het alarm in werking treden. Het systeem werkt wordt gevoed door een batterij.


S.36z

Stoelmat alarm t.b.v. zusteroproep


Het stoelmat alarm zusteroproep is gelijk aan het standaard stoelalarm maar kan op een zusteroproep worden aangesloten. Dit werkt echter niet in combinatie met een rolstoel. De sensor mat wordt geplaatst op de zitting van de stoel, onder de stuit. Het snoer van de sensormat wordt in het zusteroproep gedaan. Wanneer de bewoner/patiënt van de sensor mat afgaat, zal na ongeveer 3 seconden (de vertraging is instelbaar en is om vals alarm te voorkomen) het alarm in werking treden.

S.36R

Stoelmat alarm draadloos

Het stoelmat alarm S.36R is een draadloze uitvoering van het stoelmat alarm S.36. Het draadloze stoelmat alarm voor op het matras is speciaal voor een omgeving waar geen zusteroproep systeem en de afstand naar een ander ruimte te groot is om met behulp van een verlengsnoer te overbruggen. Het maximale bereik van dit systeem is 30m afhankelijk van de omgeving waarin het wordt gebruikt.

Dit artikel is beperkt leverbaar. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.

 


    EBM-Wijchen
    Tel : 024-6420202


    CE

 


    Trash