logo

D.4


Vloermat alarm D.4

De vloermat alarm D.4 is een eenvoudige vloermat voor situaties waar het valgevaar minder hoog is. De vloermat wordt geplaatst op de grond in de te beveiligen ruimte. Dit kan naast het bed zijn of voor de deur.  Het snoer van de vloermat wordt aan de zusteroproep gekoppeld. Wanneer de bewoner/patiënt op de vloermat stapt, zal via de zusteroproep het alarm afgaan.

 

N.B. Wanneer er geen zusteroproep aanwezig is, dient er tevens een elektronisch kastje met zoemer aangeschaft te worden. Dit kastje kan door middel van een verlengsnoer in een andere ruimte geplaatst worden.D.6

Vloermat alarm D.6

De vloermat alarm D.6 is een vloermat die aan een zijde is voorzien van een rubber antislip laag. Hierdoor is de vloermat ook veilig te gebruiken in ruimte waar de vloer wat gladder is zoals parket, laminaat, linoleum, zeil en tegels.
De vloermat wordt geplaatst op de grond in de te beveiligen ruimte. Dit kan naast het bed zijn of voor de deur.  Het snoer van de vloermat wordt aan de zusteroproep gekoppeld. Wanneer de bewoner/patiënt op de vloermat stapt, zal via de zusteroproep het alarm afgaan..


N.B. Wanneer er geen zusteroproep aanwezig is, dient er tevens een elektronisch kastje met zoemer aangeschaft te worden. Dit kastje kan door middel van een verlengsnoer in een andere ruimte geplaatst worden.
D.6R

Vloermat alarm D.6R

De vloermat D.6R is een draadloze uitvoering van de vloermat D.6. Deze vloermat is speciaal voor een omgeving waar geen zusteroproep systeem aanwezig is en waar de afstand naar een ander ruimte te groot is om met behulp van een verlengsnoer te overbruggen. Het maximale bereik van dit systeem is 30m afhankelijk van de omgeving waarin het wordt gebruikt.


 


    EBM-Wijchen
    Tel : 024-6420202


    CE

 


    Trash